×

WAAR KAN IK JE MEE HELPEN?

Wat kan ik voor je doen?

Als virtual assistant (VA) bied ik o.a. professionele administratieve, technische of creatieve hulp aan ondernemers. Dit doe ik op afstand vanuit een thuiskantoor, maar dat kan ook op gezette tijden op locatie zijn.
Doordat bijzaken door mij opgepakt worden, blijft er meer tijd over voor je corebusiness. Ik kan je helpen om overzicht te creëren wat resulteert in hogere productiviteit en minder stress. Daarnaast zal je meer aandacht over hebben voor zaken die binnen jouw vakgebied vallen.
Ook bij ziekte of het tijdelijk uitvallen van een werknemer kan ik zijn of haar taken overnemen, totdat de werknemer deze weer zelf op kan pakken.
Je betaalt alleen voor de uren die ik actief in je bedrijf steek, dit kan vooraf d.m.v. een strippenkaart of achteraf met een factuur.
Van tevoren bekijken we samen welke werkzaamheden ik van je over kan nemen. Dit kan variëren van terugkerende taken tot éénmalige projecten en/of taken.

Een aantal van de taken die ik op me kan nemen heb ik hieronder op een rijtje gezet. Heb je andere taken die je graag uit wilt besteden en ben je benieuwd hoe ik je hierbij kan helpen? Neem gerust contact met mij op.